Hotspot #2: Li O Lait.


Na mijn bezoek aan Antwerpen en Brugge heb ik weer wat leuke hotspots ontdekt, die ik met jullie wil delen. De eerste hotspot in Belgique die ik met jullie wil delen is de fancy koffiebar: Li O Lait in Brugge.
Afgelopen zaterdag bezocht ik samen met vriendlief deze coole hotspot, rond het middaguur. Na een dagje rondlopen in Brugge, had ik namelijk wel zin in wat cafeïne en een hapje eten. Ik had al het een en ander gelezen over Li O Lait op andere blogs en was erg nieuwsgierig geworden.

Li O Lait bevindt zich in een schattig straatje in Brugge, de Dweerstraat. Toen ik Li O Lait binnenstapte, was ik onmiddelijk verkocht. De koffiebar heeft een heerlijke sfeer en is 'vintage' ingericht. I LOVED IT! Ook hangen er verschillende prachtige schilderijen in de koffiebar. Deze zijn afkomstig van de kunstschilder Roger Gobron (1899-1985) die hier samenwoonde, en tevens werkte, met zijn vrouw, de dichteres Marie-Jo Gobron (1916-2008). Klik hier om een goede impressie te krijgen van de geweldige koffiebar.

Toen we binnen uitgesnuffeld waren, besloten Timothy en ik buiten te gaan zitten. Ik bestelde een kop verse cappuccino en vriendlief bestelde een lekker bruin biertje. De cappuccino smaakte heerlijk.  Onze magen rammelden dus we bestelden de 'Bagel Tapas'. We kregen twee lekkere Bagels met verschillende dipsausjes. Met name de groene pesto was heerlijk. Deze had een zeer originele en frisse smaak.

Kortom: Ik ben helemaal verliefd geraakt op deze gezellige hotspot. Breng je een bezoekje aan Brugge? Dan moet je 'zeker en vast' even langsgaan bij Li O Lait!

20140531_13463320140531_135026

lio

WIEWATWAAR?Li O LaitDweerstraat 308000 BruggeTelefoon: +32 50 70 85 70Website: www.liolait.be

eingreet
Follow my blog with Bloglovin

1 opmerking:

  1. I want to go! I want to go! Bagels are as fair a reason for living than any other ;)

    BeantwoordenVerwijderen