Hotspot #4: The Fuzz Coffee&Tunes.


Hoera! Het was vandaag weer lekker warm weer, tijd dus om een leuke hotspot te bezoeken. Dit keer was ik in mijn woonplaats Nijmegen en ik bezocht daar een van mijn favoriete koffietentjes; 'The Fuzz: Coffee & Tunes'. Deze authentieke koffiehotspot bevindt zich op de Van Broeckhuysenstraat in Nijmegen. Je kunt bij 'The Fuzz' terecht voor een heerlijke bak koffie of thee, maar ook voor heerlijk huisgemaakte drankjes en heerlijke hapjes. Dit alles kan je nuttigen onder het genot van relaxte grooves.


Wanneer je de Fuzz binnenstapt krijg je gelijk een 'thuis-gevoel'. Dit komt onder andere door de knusse en vintage inrichting. Er staan verschillende soorten stoelen, tafels en banken die allemaal verschillend zijn. Dit zorgt voor een leuke afwisseling en een authentieke stijl. Dat thuisgevoel wordt nog extra versterkt door de gezellige huiskater Bert die relaxed rondwandelt in de Fuzz.

Bij de Fuzz staat lekkere koffie en fijne tunes centraal. En lekkere koffie, dat hebben ze! De koffie wordt gemaakt door middel van een prachtig, rood La Marzocco koffieapparaat waar de heerlijkste koffie uitkomt! Ook aan de 'niet-koffieliefhebbers' is gedacht bij de Fuzz! Er worden namelijk, naast de goddelijke koffie, ook nog lekkere smoothies, homemade Icetea's en limonades geserveerd. Er staan verder ook nog heerlijke hartige en zoete hapjes op de kaart. Vooral de Carrotcake en de Brownies zijn aan te raden! Ikzelf heb vanmiddag een heerlijke Café Au Lait gedronken en heb genoten van een tosti met kaas, ui en salami. Als afsluiter heb ik nog een homemade Ice Tea gedronken met perziksmaak om de dorst te lessen. Ook de Ice Tea Perzik is aan te raden!  The Fuzz is te gek!

fuzzie 20140610_144322

drienkkoffie

fuzlogo

WIEWATWAAR?
The Fuzz Coffee & Tunes
Van Broeckhuysenstraat 17
6511 PE Nijmegen ‎Telefoon: 06 50640047 
Facebookpage: https://www.facebook.com/TheFuzzCoffeeandTunes


eingreet
Follow my blog with Bloglovin

4 opmerkingen: